OoÜo  Î2?Üo, Ú2io??Ä  oÜo  oô A 1ú?aôARHIEPISCOPIA BISERICII ARMENE DIN ROMÂNIA
București, str. Armenească nr. 9, tel. 004/01/3140208

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Arhiepiscopia Bisericii Armene din România a aflat cu deosebită fericire sufletească despre succesul dobândit în instanță de către frații catolici în lupta lor neîncetată pentru înlăturarea din imediata apropiere a Catedralei Sântul Iosif a colosului de oțel ce îi pune în pericol locașul de cult și pe enoriașii ce o frecventează.

Curtea de Apel Suceava, secția comercială, de contencios administrativ și fiscal, prin decizia sa Nr. 1989/3.11.2010, care a revizuit decizia Curții de Apel Ploiești, a împlinit dorința tuturor creștinilor din România și anume aceea ca bisericile în care se roagă să fi sigure și nu umbrite de pericol și interese materiale meschine.

Ținem să îi asigurăm pe frații noștri catolici de continua noastră susținere în această problemă și să le mulțumim pentru faptul că au organizat pe data de 12 iulie 2009 un protest care sprijinea și cauza noastră, aceea de a ne elibera la rândul nostru de același pericol, al unei clădiri care ne cauzează permanent distrugeri și care în momentul de față se află în stare de degradare.

Arhimandrit Datev Hagopian
Întâistătătorul Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România

23.11.2010, București

Sursa: Arhiepiscopia Bisericii Armene din România

Translate »